Livestream: Finalebord i gang efter stor deal

17:30: Så er spillet endelig i gang, og der er stadig €12.000 at spille om. Kom så Mick!

16:44: Der er tekniske problemer i Rozvadov, men Mick Heder har netop fortalt, at det er lykkedes de seks tilbageværende at indgå en deal. Mick Heder får €25.600, mens der stadigvæk er €12.000 til vinderen. Livestreamet forventes at gå live cirka 17.30.

Oprindelig artikel: Selvom European Poker Sports Championship ikke ligefrem rangerer på linje med EPT, WPT eller Unibet Open, så kan King’s Casino i Rozvadov alligevel formå at trække rigtig mange spillere til. Hele 2.775 entries kom der således i kassen på de fire startdage i den €175 dyre turnering, og nu resterer blot seks spillere.

Heriblandt er danske Mick Heder, der på trods af et stort tabt coinflip kort før lukketid i går stadig ligger rimeligt til med sine 17,6 millioner chips. Det svarer til 14,5 big blinds fra start, men en enkelt dobling vil bringe danskeren tilbage i chipleadet og gøre ham favorit til at løbe med de €69.465 til vinderen.

Læs også: Heder før finalebordet: “Tabledraw er virkelig skod”

Heder har selv udtalt, at han har fået et mareridts-tabledraw med de to chipleadere lige efter sig, men med blinds helt oppe i 600.000/1.200.000 ligger meget af spillernes skæbne i dealernes hænder. Spillet skulle være gået i gang klokken 15, men tekniske problemer satte i første omgang en stopper for den plan. Nu er der dog hul igennem, og da finalebordet streames med holecards, er der en halv times forsinkelse på. Det bør dog kun gøre det endnu mere seværdigt, så sæt dig godt til rette, og kryds fingrene for et dansk topresultat i Rozvadov!