Morgenstream: Kan Ivey vinde gigant-highroller for fjerde gang?

Phil Ivey bliver af mange stadig anset som verdens bedste pokerspiller, selvom amerikanerens resultater online ikke ligefrem har været imponerende over det seneste års tid. Til gengæld har den tidobbelte bracelet-vinder stadig umanerligt godt fat i en af livescenens dyreste, tilbagevendende highrollere, nemlig den AU$250.000 dyre LK Boutique Challenge, der finder sted under Aussie Millions. Ivey har således vundet turneringen de sidste to år i træk, og kan dermed lave et af de mest bemærkelsesværdige hattrick i pokerhistorien, hvis han igen i år kan stryge til tops i ultra-highrolleren.

Turneringen blev skudt i gang i går, og her stillede i alt 14 spillere til start, efter at have gravet rigtig dybt i muldvarpen. For Fedor Holz blev det endda en rigtig dyr affære, da det tyske wonderkid måtte støve yderligere en kvart million dollars op, efter hans første salve var med løst krudt mod Paul Newey. Også Erik Seidel og Jason Mercier måtte se sig selv elimineret på førstedagen, og ingen af de to har indtil videre benyttet sig af muligheden for reentry. Det kan de imidlertid nå endnu, ligesom andre highrollere stadig kan slutte sig til de 12 avancerede, da latereg er åben helt op til dagens spilstart.

Amerikanske Byron Kaverman leder turneringen an med sine 705.000, hvilket er vel over dobbelt average. Fedor Holz fik skudt sin anden salve fra 250.000 op i 440.500 før slutningen på gårsdagens spil, mens Phil Ivey tabte en stor hånd på falderebet til Steve O’Dwyer, og derfor har feltets mindste stack til andendagen, der blot lyder på 52.500.

Skal det lykkes Ivey at vinde turneringen for fjerde gang (og tredje gang i træk), skal der altså for alvor tur i den fra start. Du kan følge turneringen lige her på PNN helt fra morgenstunden dansk tid og til en gang i eftermiddag, hvor vinderen forventes fundet. Rigtig god fornøjelse.