Watch live video from jcarverpoker on www.twitch.tv

Morgenstream: Holz fører $100.000 finalebord an

Aussie Millions main event blev skudt i gang i weekenden og fortsætter med dag 1B i dag, men alligevel er det ikke ligefrem den turnering på Crown-kasinoet i Melbourne, der trækker de fleste railbirds opmærksomhed. Det gør i stedet finalebordet i den $100.000 dyre highroller der skal afgøres i dag, og for få øjeblikket siden blev spillet skudt i gang igen i jagten på vinderen af en Aussie Millions-ring og de $1.446.480 til vinderen.

Fra starten sidder den nærmest ustoppelige Fedor Holz på chipleadet. Holz har allerede turneringsgevinster for mere end $3,5 millioner i 2016 som følge af sin Triton Highroller-sejr på Filippinerne, og nu leder han efter sin tredje milliongevinst på fem uger.

Han får dog kamp til stregen. Jason Mercier har fået position på Holz med bordets tredjestørste stack, mens også Ben ‘Ben86’ Tollerene må forventes at spille med om trofæet, da han starter med få big blinds mindre end Holz.

Sådan var jetonerne fordelt ved finalebordets start.

Sådan var jetonerne fordelt ved finalebordets start.

Planen er at spille ned til de sidste seks spillere i dag, så der er lagt op til en dag med aldeles fremragende poker fra Crown Melbourne. Rigtig god fornøjelse.