Mercier på featuretable: Det spidser til på Bahamas

Havde det stadig været tilladt at ryge ved pokerbordene på EPT-touren, så have luften været tyk af cigarrøg på nuværende tidspunkt. Årets første EPT Main Event-boble sprang i går, da tyske Knut Karnapps ikke kunne overvinde en modstanders , og dermed kunne de resterende 135 spillere ånde lettet op over, at være sikret mindst $8.860 for besværet. Det tal blev reduceret til 73 kortkrigere inden det blev kaldt en dag på Atlantis Paradise Island Resort, og i dag er planen så at nå de sidste 16 spillere, der onsdag aften dansk tid skal kæmpe om de eftertragtede finalebordspladser.

Selvom der desværre ikke længere er dansk deltagelse i turneringen, så resterer der stadig en række spændende navne i turneringen. Jason Mercier havde en rigtig god dag ved filten i går, hvor det lykkedes ham at skyde en af feltets mindste stakke op i nydelige 704.000 chips, der på nuværende tidspunkt er næsten dobbelt average. Også den brandvarme, tyske highroller, Fedor Holz, er klar til dagens spil, og har trukket et rigtig seværdigt bord med både den tidligere WSOP Europe finalebordsdeltager, Paul Tedeschi, og den tidligere EPT Vilamoura-vinder, engelske Toby Lewis. Det er dog Team PokerStars Proen Mercier, der i første omgang stilles skarpt på, på det netop startede livestream.

Desuden har velklingende navne som Jared Jaffe, Mike ‘SirWatts’ Watson, Davidi Kitai, John Racener, Vladimir Troyanovskiy, Jason Koon, Stephen Chidwick og Taylor ‘TayPaur’ Paur også stadig chips foran sig, så der er garanti for en spændende dags spil, der sædvanen tro følges tæt af det kompetente kommentatorhold på EPTLive. Så smæk stængerne op, bed konen/katten/knægten om at hente dig en bajer, og nyd poker i verdensklasse direkte her på PNN.

Watch on PokerStars.tv