Livestream fra London: Følg Tina Christensen ved Unibet Open

Dag 1B ved Unibet Open London har efterhånden været i gang et par timer, men på grund af lidt knas med teknikken, er dagens livestream først netop gået live. Til gengæld er der kommet en rigtig fin overraskelse til de danske railbirds, da den tidligere WPT National Vejle 2’er, Tina Christensen, har fået plads på dagens første featuretable.

Hun har taget plads på et ret interessant bord på Aspers Casino i Stratford, London. Britiske James Bardolph er ligeledes endt i rampelyset, men modsat de fleste andre spillere ved turneringen, så er han aldeles vant til. Bardolph er nemlig en af eSportens mest velkendte ‘castere’, og han kommentere ofte især Counter Strike: Global Offensive-opgør på Faceit TVs Twitch-kanal, en organisation han i øvrigt er vicedirektør i.

Spillerne startede hver især dagen med 30.000 chips, og især bordets chipleader, franske Nicolas Ludwicki, har haft tur i den indtil videre, og nurser netop nu en stack på 53.000. Tina Christensen sidder med cirka 27.000, mens Bardolph ligeledes er under startstack.

Der spilles indtil cirka klokken 01.00 dansk tid, så læn dig tilbage i sofaen, smæk fødderne op og gør krav på fjernsynet uagtet at familien eller værelseskammeraten kræver X-factor, Disney Sjov eller noget helt tredje. I aften står i pokerens tegn. God fornøjelse.