Live: Danske Morten Jensen på TV-bordet i Dublin

14.04 Så fik vi danske Morten Jensen på TV-bordet. Han har fået plads lige ved siden af Jaime Staples. Kom så, Morten!

Oprindelig artikel: EPT Dublins main event er nået til andendagen, og det betyder, at railbirds fra hele verden fra i dag og turneringen ud kan lade sig underholde af James Hartigan, Joe Stapleton og resten af EPT Live-crewet hver eneste eftermiddag.

Med hele fire danskere videre til dagens spil er der fine forhåbninger om, at få en rød-hvid kortkriger på featuretable i løbet af de næste par timer, men fra start er der intet dansk islæt i rampelyset. Derimod indtager streameren Jaime ‘PokerStaples’ Staples sin velkendte plads foran kameraerne, mens den amerikanske pokerpro Jeff Gross og den svenske highroller Anton Bertilsson ligeledes har fået plads på TV-bordet.

Feature table

Chpicounts på featuretable fra dagens start.

Planen er at spille 6 levels af 90 minutters varighed, og med et par pauser oven i hatten, forventes der at være god underholdning indtil kort før klokken 01 i nat.

Så uanset om du har vinterferie, eller kan drage fordel af en stille dag på jobbet, så smæk stængerne op, sæt en kop kaffe over og nyd en række af verdens bedste pokerspillere kæmpe om titlen som EPT Dublin 2016-vinder direkte på din computer. God fornøjelse.