Følg Liv Boeree på boblen af Aussie Millions

Vi er nået til dag 3 ved Aussie Millions main event, og de resterende spillere nærmer sig med hastige skridt pengene. Blot 82 spillere er på nuværende tidspunkt i turneringen, og med 80 præmiegivende placeringer, er vi for alvor nået til boble-stadiet, hvor chipsene sidder lidt strammere hos shortstackene og ofte lidt løsere hos bigstackene.

Flere store navne resterer stadig i turneringen på Crown Melbourne, heriblandt Mustapha Kanit, Tony Dunst, Stephen Chidwick, Phillip Gruissem, Joe Hachem og den tidligere EPT San Remo-vinder Liv Boeree. Den yndige brite har endda fundet vej til featuretable-området, og dermed kan Boerees jagt på pengene i Australien følges helt tæt på turneringens officielle Twitch-stream.

Udover Boeree er også den 888-sponsorerede pro Jessica Dawley på bordet, så der er lagt op til noget seriøs girlpower på Jason ‘JCarver’ Somervilles stream, der som bekendt hoster streamet fra det australske kasino. Desuden foregår alting med åbne holecards og 30 minutters forsinkelse, så der er masser poker for pengene her til formiddag.

Rigtig god fornøjelse.