Viktor Blom rykker ned i stakes: – Er “Isildur1” busto?

I hele 2013 har Viktor “Isildur1” Blom nærmest dagligt indtaget 1. pladsen som enten dagens største vinder eller taber hos Full Tilt Poker, men på dagens liste over vindere og tabere finder vi “Isildur1” langt nede i feltet på taberlisten.

Sølle $8170 tabte Blom i går, hvilket dog skete på kun 262 hænder.

Det mest bemærkelsesværdige er dog, at Viktor Blom – i hvert fald for en stund – har skiftet nosebleed taksterne ud med den bløde udgave af highstakes taksterne, da han i går spillede så lavt som PLO $25/$50. Det må siges at være meget lavere, end vi er vant til at se fra Bloms side.

Det har fået railbirds på diverse internationale pokerfora til at spekulere i, at Viktor Blom måske har ondt i økonomien, efter han over de seneste 7 dage har præsteret at tabe i omegnen af $900.000.

“Godt at se Isildur1 spille 25/50, hvilket sandsynligvis er det højeste han burde spille. En skam han kun sidder der pga. mangel på penge”, skrev highstakesdb.com brugeren “Dynamicore”.

“Isildur1″s trofaste rail på highstakesdb.com forummet fangede tilsyneladende også Blom ved bordene på PokerStars i går, hvor han spillede 8 turneringer på samme tid.

Om de lave cash game takster skal ses i lyset af, at Blom havde travlt med at spille turneringer, eller om Blom spillede turneringer, fordi han har brug for at klonke stort for at kunne vende tilbage til nosebleed stakes – det undlader vi at gisne om. Men mon ikke fremtiden giver et fingerpeg om dette?

Ikke desto mindre blev det ikke til nogle cashes for “Isildur1” på PokerStars i går, som oversigten fra pokerprolabs.com viser:

isildur1_pokerstars_2109

 

Har tabt $5 mio. på få måneder

Det svenske online fænomen startede ellers 2013 med at storrense, og var midt i januar oppe med ca. $4 mio, men siden da har det været en rutsjebanetur for Blom, som peakede i mere end $5 mio. overskud midt på sommeren. Siden da er alt dog gået galt for eksil-svenskeren, som til dagligt bor i London.

Ovenpå den totale nedtur som har varet siden starten af juli, er han nemlig tæt på status quo for året, og da man må formode, han løbende har cashet ud, kan der måske være hold i rygtet om, at Blom ganske enkelt ikke har råd til at spille de største takster på nettet længere.

Her ses Viktor Bloms highstakes resultater for året 2013:

isildur12013