Rønnow og Agerskov i suveræne søndags-præstationer

Selvom søndagen for mange stod i Superbowls tegn, så måtte et par af de danske onlinegrindere vanen tro trække i arbejdstøjet, for at tjene til dagen og vejen. For især to velkendte herrer på den danske pokerscene var det en rasende god idé, og hverken Simon ‘IgorK’ Rønnow eller Rasmus ‘RasA’ Agerskov fortryder nok den prioritering her til morgen.

For Simon Rønnow blev det til intet mindre end to store finaleborde. Først lykkedes det under nicket ‘IgorKarkarof’ at stryge helt til tops i en $215 bounty builder-turnering med hele $100.000 garanteret. Silkeborgenseren formåede at sætte intet mindre end 904 modstandere på plads, og lukkede turneringen på fornemmeste vis, da han slog finske ‘smoterMe’ heads up om guldet.

Preflop åbnede finnen knappen til 100.000, Rønnow kom retur fra big blind til 260.000, og finnen kaldte blot og efterlod sig små 900.000. Flop gik check/check, og først på turn kom der et lavt cbet fra danskeren, som hurtigt blev kaldt. River landede , hvorefter de to kombatanter fik det sidste ind, og Rønnows nydelige for topstreg var langt god mod finnens bundstreg med . I alt fik Rønnow $15.033 for sejren, foruden de $5.637, han fik skrabet til sig i bounties.

Rønnow HU

Simon Rønnow slog i nat finske ‘smotherMe’ heads up i $215 bounty builder på PokerStars, og sikrede sig dermed gevinster for mere end $20.000 i turneringen.

Senere blev det til et lige-ved-og-næsten reulstat for landets bedste onlinespiller, da ‘IgorKarkarof’ spillede sig på finalebordet i Sunday 2nd Chance, men Rønnow måtte ultimativt tage til takke med de $6.080 for syvendepladsen.

Agerskov i rebuy-triumf

Selv med gevinster for vel over $25.000, var det ikke nok for Simon Rønnow i kapløbet om at blive gårsdagens bedste dansker. Den titel gik i stedet til den tidligere DM-vinder Rasmus Agerskov, som følge af en rasende velbetalt sejr i Sunday $109 Rebuy med $180.000 garanteret.

Turneringen tiltrak 617 spillere med dybe lommer, og efter 920 rebuys og 546 add-ons fik de bygget en præmiepulje på $208.300. Det resulterede altså i en førstepræmie på mere end en kvart million kroner, og dem tog ‘RasA86’ sig kærligt af, efter næsten 10,5 timers spil.

Agerskov 109 rebuy

Rasmus Agerskov stod for gårsdagens største danske præstation, da han satte 616 modstandere til vægs i Sunday $109 Rebuy. Sejren lød på mere end 260.000 kroner.

Læs også: Overlegen Agerskov kørte Big $22-finalebord over

Det er ikke mere end to uger siden, Agerskov sidst strøg helt til tops i en søndagsturnering på PokerStars, da han vandt The Bigger $22 for mere end $20.000. Agerskov har altså for alvor fået fat, efter hjemkomsten fra PokerStars Caribbean Adventure, hvor det desværre ikke blev til de store resultater.