Revanche-tid: Phil Ivey storrenser på ‘små’ takster

For bare fire dage siden var Phil Ivey – meget ukarakteristisk – døgnets største onlinetaber. Hele $650.000 blev spillet overbord på den dag, hvor durrrr rensede alt og alle og vandt $1,2 millioner i løbet af bare 18 timer.

Læs: durrrr smadrer alt og alle – PLUS $1,4 millioner! Ivey døgnets største taber!

Men med Phil Ivey virker det som om, at han bare aldrig løber ind i en længere periode, hvor han bare taber og taber. Så ingen overraskelse, at Phil Ivey er døgnets suverænt største vinder. Revanchen lader sjældent vente længe på sig for Phil Ivey.

I skrivende stund er Phil Ivey fortsat online, og han er ifølge highstakesdb.com oppe med $608.300. Han har tæsket hele 2.234 hænder igennem – et abnormt antal hænder for Phil Iveys vedkommende. Samtlige hænder var været 2-7 Triple Draw.

Det mest overraskende ved det hele er dog, at den takst, som Phil Ivey har spillet på, er endog meget lav i forhold til den ‘normale’ 2-7 Triple Draw-takst. Normalen hedder $1.500/$3.0000, men Phil Ivey har renset over $600.000 på taksten $150/$300.

Er det overhovedet muligt?

Tom ‘durrrr’ Dwan er i gang med at sætte lidt til i forhold til de to helt forrygende døgn, han havde for tre og fire dage siden. Tom Dwan er netop nu døgnets største taber med et minus på $342.000.

Phil Iveys døgn i tørre tal