PKR beholder ikonisk 3D-platform på trods af netværksskift

Lige siden PKR for første gang slog dørene op for 3D-poker i 2006, har deres platform delt vandene i pokerverden. Enten hadede man det langsomme gameplay, de overflødige animationer og det den manglende evne til at multitable, eller også elskede man det visuelle udtryk, de stemningsfyldte rammer og muligheden for at interagere på nye måder med sine medspillere. I januar 2009 satte siden rekord med omkring 15.000 aktive spillere online på samme tid, men siden er det gået ned for pokerudbyderen, der for alvor blev sat tilbage efter amerikanernes udelukkelse i kølvandet på Black Friday.

I sidste måned blev det så offentliggjort, at PKR nu ikke længere vil flyve solo, og i stedet for fremtiden blive en del af MPN-netværket. Mange forventede, at det ville betyde et farvel til den ikoniske 3D-platform med dertilhørende chip-tricks, vredesudbrud og sejrsdanse, og et goddag til den noget mere minimalistiske Microgaming-software. Nu afslører PKR så imidlertid i en pressemeddelelse, at de holder fast i deres eksisterende klient.

screen-microgaming

Microgaming Poker Network (MPN) er på nuværende tidspunkt bare det 10. største pokerrum i verden, men med selskabets nye Babelfish-teknologi, bliver det lettere at dele playerpool med andre udbydere. Det kan på sigt gøre MPN til en seriøs konkurrent til Amaya Gaming, der i dag har både PokerStars og Full Tilt.

“Muligheden for at opkoble vores unikke 3D-poker software til et populært netværk, og dermed få det bedste fra begge verdener, kan vi igen tillade os at drømme stort. Vores software og fællesskab allieret med Microgamings avancerede produkter, likviditet og dokumenterede succes er det perfekte match”, lyder det fra PKRs direktør, Chris Welch, i skrivelsen.

Muligheden for at blive en del af netværket, uden at være påkrævet at benytte samme software, kort og lydeffekter, er et resultat af MPNs nye Babelfish-teknologi. I marts sidste år blev den georgiske pokerside ‘Adjarabet’ sluset ind i Microgaming-familien med hjælp fra teknologien, og flere forventes at følge trop over de næste par år.

PKRs relancering sker senere på måneden, men man har i samme ombæring valgt at trække sig fra det danske marked.