Philip Jacobsen dealer sig til 100.000 i søndags-turbo

Mens visse religiøse traditionalister anser søndag som en hviledag, så er det for de tourgrinderne ugens vigtigste arbejdsdag. Ikke bare skal ugens største præmiepuljer uddeles i løbet af natten, men muligheden for at veksle få dollars til hundredetusinde eller mere, tiltrækker også en lang række af de hobbyspillere, der ikke når forbi den virtuelle felt i løbet af ugen. Derfor kan som tourgrinder med fordel spare lidt op på skrubbet i løbet af ugen, for så at brænde det hele af på en enkelt søndagstour, og det må siges at være præcis hvad danske Philip ‘philipoo’ Jacobsen har gjort den seneste tid på PokerStars.

Philip Jacobsen blev for alvor et velkendt navn i de danske pokerkredse, da han i 2012 ramte finalebordet ved WPT København, men dengang måtte han tage til takke med en tredjeplads, bag norske Morten Klein og den senere vinder – svenske Emil Olsson. Året efter blev det til en syvendeplads ved WPT National Vejle for danskeren, men siden har der været stille omkring den tidligere poker- og golfpro, der i stedet kastede sig over et job som golftræner. I november måned dukkede han imidlertid igen op på radaren, da han søgte en tremåneders lang stakingaftale på PokerNet,

I går var sidste dag på aftalen, og efter en fantomstart på projektet, havde en længerevarende sejrstørke fra juledagene og op igennem januar betydet, at projektet stod til at gå i et stort, rundt nul. Sådan skulle det imidlertid ikke gå, for i et par af aftenens sidste skud lykkedes det nemlig Philip Jacobsen at levere søndagens største resultat set med rød-hvide briller.

Jacobsen blev nemlig den økonomiske vinder i PokerStars’ $109 foran 1.014 modstandere, og dealede sig til hele $14.500 med tre mand tilbage. Danskeren selv skriver, at det var ét af blot to cashes i 60 turneringer, men det var alligevel nok til at sikre et overskud på små $11.000 for dagen, hvilket ultimativt gjorde det til en lukrativ forretning for både Jacobsen og de hele 25 backere.