MortenVM og x_zola25 med store søndagsklonk på Danske Spil

SCOOP har fyldt meget i pokerverdens opmærksomhed de sidste par uger, men med aftenens afslutninger på main events kan opmærksomheden igen vendes andensteds. Således fortjener Morten ‘VM’ Mortensen og den danske grinder ‘x_zola25’ et kip med flaget, efter de i søndag begge landede store triumfer på Danske Spil.

Aftenens største sejr tilfaldt anonyme ‘x_zola25’, da han formåede at sætte 129 spillere til vægs i den $250 dyre rebuy-turnering Heavyweight med $50.000 garanteret. Da alt var sagt og gjort, var der tilmed registreret et lille overlay i turneringen, og det nød danskeren altså bedst af, da han strøg til tops efter at have slået den russiske spiller ‘CafedelMar123′ (også kendt som ’89rhino89’) heads up om guldet. For sejren indkasserede navnebroderen til den tidligere Chelsea-angriber nydelige $11.500.

På Danske Spil har der også været fuld gang i festivalen Powerfest de sidste par uger, og event #170 var en $109 6-max turbo-turnering med $50.000 garanteret. Med bare 361 deltagere måtte netværket også her punge ud for at ramme den lovede præmiepulje, og igen endte den største bid af kagen på danske hænder. Morten ‘VM’ Mortensen lykkedes således med at slå ‘OjanViskaSyn’ heads up i turneringen, og kunne slutteligt se $10.000 knasende, amerikanske dollars rulle ind på kontoen.