Ministerborg: “Der er noget ucharmerende ved deals”

Simon ‘ministerborg’ Ravnsbæk sluttede her til morgen på en velbetalt andenplads i ugens udgave af Super Tuesday. Danskeren formåede at have spille sig heads up som chipleader mod finske ‘mahmuttt88’, men ultimativt måtte Ravnsbæk tage til takke med sølvet og $72.100. Det var alligevel en godt tilfreds ‘ministerborg’, som PNN fangede til et interview for få øjeblikke siden.

“Finalebordet forløb i det store hele efter planen. Jeg fik et par fine setups. der gik min vej, og de store hænder holdt hjem, men den der standard frase med, at de “bare blev kørt over”, den må jeg nok hellere holde for mig selv. Jeg følte mig da fint inde, men der er godt nok meget, der skal flaske sig, for at pløje igennem sådan et felt. I det henseende er jeg bestemt tilfreds med det samlede udbytte”, fortæller Simon Ravnsbæk.

Læs også: Iskolde Ravnsbæk afviser deal heads up i Super Tuesday

På trods af det flotte run, lægger den tidligere Danmarksmester alligevel ikke skjul på, at han dagen derpå er lettere træt af heads up-duellens udvikling.

“Mandens niveau, stacks ved heads uppens start samt turneringens struktur taget i betragtning gør, at jeg formodentlig vinder den match 65-70% af gangene. Den sidste hånd er nok et fold på river, men jeg stod simpelthen ikke til mere, efter jeg tidligere havde set check/raise floppet og komme til river med to helt random kort”, fortæller Borg om turneringens sidste hånd, hvor modstanderen ramte et hulskud på river, efter at have raiset floppet og bettet turn med høj.

super-tuesday-feb9-final-hand

Det lignede længe en dansk sejr, men ultimativt fik en ærgerlig hulskuds-strit til finske ‘mahmutt88’ kastet ministerborg ud af sejrskurs.

Selvom Simon Ravnsbæk fik tilbuddet om at indgå en deal med to mand tilbage, så takkede danskeren pænt nej, og det er ikke første gang, han har gjort det i en større turnering. Selv forklarer han, at det ikke ligefrem er hans kop te.

“Dels har jeg takket nej, når jeg følte mig godt inde, men jeg synes også. der er noget ucharmerende ved at lave en deal i de der større turneringer. Der er altså noget fedt over at “spille den død”, men det er selvfølgelig også nemt at sige, når man er i stand til at sluge variansen”, siger han.

Endelig beretter ministerborg, at det har været et par udmærkede måneder ved online filten, og han naturligvis stiller til start ved årets udgave af Danske Spil Munkebjerg Poker Tour senere på måneden.