Jungleras får velbetalt sølv mens Rønnow jagter tredje triplecrown

I dansk pokers historiebog har Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen sin helt egen side, efter han mellem 2008 og 2010 leverede stærke liveresultater på stribe. Udover at sikre sig Danmarksmesterskabet i 2010 blev det også til back-to-back EPT København-finaleborde for mere end 2,5 millioner kroner, mens en andenplads i en EPT Sanremo-sideevent yderligere indbragte Jungleras €150.000. Siden har Rasmus Nielsen lagt tilværelsen som professionel pokerspiller på hylden, men har stadig ikke sluppet spillet helt, og figurerede under årets Danmarksmesterskab som ekspertkommentator på Danske Spils livestream fra turneringen.

Læs også: Jungleras og næste kapitel: Jeg er ikke længere professionel pokerspiller

Bare fordi man ikke længere er pokerpro, betyder det imidlertid ikke, at man ikke kan fyre op under PokerStars-klienten fra tid til og anden, og det viste sig i går at være en fremragende idé for den tidligere DM-vinder, der stadig har et es eller to i ærmet. I hvert fald lykkedes det Jungleras under nicket ‘Hattenaf’ at spille sig op i de rigtigt sjove luftlag i The Big $109 på PokerStars, hvor de hele 969 deltagere havde bygget en aldeles interessant præmiepulje på $96.900. Af dem sikrede Rasmus Nielsen sig $12.597, da han spillede sig heads up mod rumænske ‘Cr1s5t1’, der dog ultimativt trak det længste strå kort før klokken 03 i nat, men mon ikke godt 86.000 kroner alligevel luner på kontoen for den danske pokerpensionist?

En anden dansk kortkriger med succes er landets bedste onlinespiller – Simon ‘IgorK’ Rønnow Pedersen. Rønnows afslutning på året var som taget ud af eventyrbøgerne, hvor han udover to triplerowns også cementerede sig i top 10 på Pocketfives rangliste over bedste spillere. Nu ligger en trejde triplecrown så og lurer for danskeren, der onsdag og torsdag vandt mindre turneringer på henholdsvis Partypoker og Poker Stars. Nu mangler der blot én sejr på for eksempel Winamax, iPoker eller 888 inden onsdag næste uge, før eksil-silkeborgenserens tredje krone er en realitet. Kom så Igor!