Hecklen fik fat i Trueteller og Katya_18 på NL$10.000

Det er efterhånden sjældent, der er meldinger om gode, danske resultater på nettets dyreste cashgameborde. Det skyldes til dels, at der i dag er længere mellem de danske highrollere, men ligeledes at spillene er rykket ud på sider, der ikke kan spores af trackingsites som highstakesdb.com.

I nat dukkede Henrik Hecklens navn imidlertid op på $50/$100, og for en gangs skyld var det No Limit Hold’em, den danske cashgame-specialist havde kastet kærligheden på, og ikke 8-game som ellers har været den foretrukne menu de sidste par måneder. Her var danskeren oppe mod den ukendte Katya_18 og den russiske regular Timofey ‘Trueteller’ Kuznetsov på i alt tre borde, og selvom Hecklen fra starten gravede sig et fire buy-ins hul, så lykkedes det over de næste par timer at vende skonnerten, og komme sikkert i havn med et overskud på mere end 320.000 kroner.

I aftenens største hånd vandt Hecklen næsten 2,5 oplæg fra Trueteller, efter at have turnet en flush. Preflop åbnede vores danske helt til $326 fra knappen, Trueteller kom retur til $1.139 fra small blind, og mens Katya_18 foldede af, valgte Hecklen at betale med . Floppet landede , og et cbet på cirka pot fra den russiske highroller blev hurtigt svaret op. Turn completede danskerens farve, men alligevel valgte begge spillere at checke igennem turn, før river bragte . Det promptede et bet på $4.900 ind i cirka det samme fra Trueteller, der dog måtte til muldvarpen, efter Hecklen satte ham ind for godt $17.000 mere, som russeren ikke kunne folde af med for to par.

For gårsdagens spil står Hecklen noteret for et plus på $48.749 eller små fem oplæg. Det bringer hans samlede registrerede overskud op på lige over $100.000 for året indtil videre.