Fire danske sejre på brandvarm online-mandag

Udover et par stærke resultater af sidste års TCOOP leaderboard-vinder Christian ‘CMoosepower’ Elgstrøm har det været sparsomt med dansk TCOOP-succes, og selvom gårsdagens turbo-udskejelser på PokerStars ikke ændrede det, så vil mandagen alligevel gå i historiebøgerne som en af de bedre for de danske onlinegrindere. Hele fire flotte sejre kunne poker-Danmark her til morgen vågne op til det, og endda til nogen af de skrappeste af tourspecialister herhjemme.

Mandagens første og mindste sejr stod Mickey ‘mement_mori’ Petersen for, da han strøg helt til tops i en $22 NL Hold’em 1R1A. $10.000 var der garanteret, men med næsten $2.000 mere i puljen, kunne den danske Team Online Pro stikke afsted med $2.440.

Senere var det den formstærke Søren ‘YukoEgawa’ Smith der slog til, da han satte 1.522 modstandere til vægs i en $27 6-max, turbo, progressiv super–knockout. Det blev belønnet med $3.092 ud over de mange bounties, danskeren havde fået skrabet til sig i løbet af turneringen.

Allan 'sifosis' Bække føjede endnu en flot skalp til sit bugnende poker-CV, da han i går vandt Hot $44 foran 1.078 modstandere.

Allan ‘Sifosis’ Bække føjede endnu en flot skalp til sit bugnende poker-CV, da han i går vandt Hot $44 foran 1.078 modstandere.

Kort efter vandt Allan ‘Sifosis’ Bække den daglige Hot $44-turnering til hele $7.769, dagens største danske resultat, før Simon ‘IgorK’ Rønnow rundede en sublim dansk dag af med en sejr i Winamax’ €300 Highroller til $7.267. Det var intet mindre end sjette gang, at Rønnow strøg til tops i turneringen, og med en heads up-sejr foran svenske ‘Ariados’, der ligger nummer 7 på Pocketfives’ liste over onlinespillere (Rønnow er nummer 9), så lunede den gevaldigt, fortæller Simon Rønnow Pedersen til PNN.

“Startede faktisk rigtig skidt ud på finalebordet. Kom på FT som 2 ud af 7, men endte med at drysse stacken så jeg lå 6/6. Også stod den ellers bare på lidt flipperi og “kom-skidt-ind-godt-ud”. Heads up studsede jeg godt over, at sejren var en smule vigtig for at kunne kravle lidt op på top 10. Han (Ariados, red.) havde et 1:3 chiplead da vi kom heads up, men han havde nogle ret fundementale leaks (hvor han overfoldede i alt for mange spots) som gjorde, jeg kunne chippe op ganske nemt”, fortæller han.

Simon Rønnow fortæller også, at det blot er blevet til et enkelt TCOOP-cash indtil videre, men at han regner med at spille de fleste No Limit Hold’em-tours resten af serien i jagten på et topresultat.