Dansk TCOOP succes: Kun Marcel Lüske kunne stoppe “Kuffertfisk”

Det skorter ikke på store danske resultater i årets TCOOP-serie på PokerStars. Mest bemærkelsesværdigt har været Tjepans gode run, som resulterede i blandt andet to flotte 4. pladser i streg, og en sejr til “jonesbn”, da han vandt TCOOP #27.

Læs også: Tjepan gør det igen – ny 4. plads

I nat blev det så til endnu et stort dansk resultat på verdens største pokersite, da “Kuffertfisk” var tæt på at tage TCOOP #42 eventet ned, og kun den hollandske pro Marcel Lüske, der til dagligt bord på Malta, kunne stoppe ham med et coinflip.

KTs vs 88 og det gik ikke danskerens vej, som dermed må stille sig til takke med en 4. plads og $34.218, hvilket også må siges at være et godt afkast i en $27+R NL Hold’em Turbo-turnering, hvor i alt 8587 spillere deltog.

 

Lige ved og næsten for AlexKP hest

AlexKPs heste ved årets TCOOP har gjort sig godt bemærket, og det var lige før at en af KPs heste igen i nat leverede et kæmpe resultat.

Flot var det dog, at Mikkel “Koller” Kollerup aka “uremyatm” på PokerStars fik en 7. plads i TCOOP #41, som var et $103+$103+$9 PLO Heads Up Super Knockout event. Der var lidt over $21.671 til vinderen, men “Koller” og AlexKP må stille sig tilfreds med $3359.