micromillions

MicroMillions er PokerStars’ store turneringsserie for folk der elsker lowstakes poker.

Selv om der er tale om turneringer med lave buy-ins, er der præmiepuljer for adskillige millioner dollars på spil, når MicroMillions løber af stablen på verdens største pokersite.

MicroMillions afvikles flere gange om året, og som regel tæller serien op mod 100 forskellige turneringer, hvor de billigste koster så lidt som $0.11.

MicroMillions Main Event er det helt store trækplaster, og her er prisen $22, hvis man ønsker at deltage i det attraktive event typisk har $1.000.000 garanteret i præmiepuljen.

Den garanterede præmiepulje sprænges hver gang i stumper og stykker, og da “stygher” fra Litauen f.eks. vandt MicroMillions Main Event i juli 2013, fik han hele $160.726 tilbage på sit $22 indskud.

 

 

Kvalificér dig på PokerStars.dk for småpenge

Selv om MicroMillions har lave buy-ins, kører PokerStars alligevel satellitter til stort set alle events i serien. Det betyder, du kan kvalificere dig for småpenge eller for dine opsparede FPP-points, og på den måde komme endnu billigere til bordene og med i kampen om de kæmpemæssige præmier.

MicroMillions tiltrækker hundredetusinder af spillere hver gang serien er på tapetet hos PokerStars, og derfor får serien også stor bevågenhed på PokerStars Bloggen, ligesom vi her på PNN.dk følger nøje med i de forskellige events, og danskernes præstationer på finalebordene.

Tag et kig i vores MicroMillions arkiv herunder og bliv inspireret af de mange succeshistorier om andre danskere, som har gjort sig positivt bemærket og en lille smule rigere i MicroMillions.

 

MicroMillions nyheder på PNN.dk