AlexKP renser ‘små’ takster

Det er tid til selvafstraffelse for Alexander ‘AlexKP’ Petersen, der midt i januar tabte et, efter eget udsagn, MEGET stort beløb på $100/$200 og $200/$400. Så i går annoncerede han på pokernet.dk, at han nu kun må spille ‘små’ takster her i februar måned:

“Derfor i Feb må jeg derfor KUN spille 5 10 og 10 20. Online that is, live og online tours må gerne være høje – Dette er udelukkende for at få lidt ‘selvkontrol’ sparket ind i hovedet på mig,” skrev AlexKP i går på pokernet.dk.

Læs også: AlexKP vil straffe sig selv

Selv om taksterne er blevet mindre, ser det ikke ud til, at AlexKP lider af problemer med motivationen. Han storrenser. Seneste opdatering viser, at han efter godt 5.000 hænder er oppe med godt 2.500 big blinds eller 25 buyins. Det betyder faktisk, at han løber fem gange bedre end målsætningen for måneden, der lyder på 10 big blinds for hver 100 hænder.

Hvis AlexKP ikke formår at holde sig på de små takster, koster det ham hver gang 5.000 kroner.

“For at holde mig til planen giver jeg 5.000kr til én person der har bidraget med lir/humor/opbakning her i tråden. HVER gang jeg bliver set over 10/20 i Feb.,” skriver han på pokernet.dk, og så er underholdningen i tråden i hvert fald i hus.

Læs hele den stærkt underholdende tråd lige her