Kult-bloggers livshistorie endelig kommet i handlen

8523865

Miikka Anttonens længe ventede livshistorie kan nu endelig forudbestilles på onceagambler.com. Vil du først have en smagsprøve, kan du dog læse to uddrag fra bogen, som PNN bragte i september.

Så skulle den være god nok. Tilbage i september måned bragte PNN et længere interview med den finske kult-blogger Miikka ‘Chuck Bass’ Anttonen, der blev verdenskendt i kølvandet på sin fantastiske blog på 2+2, der beskrev næsten 15 års vanvittige op- og nedture i poker, gambling og livet generelt. Dengang skulle bogen være gået i handlen den 3. september, men uforudsete problemer med forlaget gjorde, der aldrig blev åbnet op for salget. Nu er første del af memoiret ‘Once a Gambler’ så endelig sat til salg.

Læs også: Finsk kult-blogger om sin nye bog: “Den vil koste venskaber”

Once a Gambler er kulminationen på fire et halvt års arbejde, og kommer både til at inkludere helt nye og ubeskrevede historier fra finnens liv, men også mange af de populære episoder, der gjorde hans tråd på 2+2 til en af de mest læste nogensinde. Blandt andet fortæller Anttonen om hvordan han først tabte hele sin rulle på flips under Unibet Open Warszawa, for efterfølgende at tabe sit armåndsur OG sætte sig i gæld til en mand, han kun lige har mødt.

I det hele taget er bogen en emotionel rutschebanetur af de helt store, hvor finnen snyder og bedrager sine nærmeste, kæmper med alkoholmisbrug og forgæves forsøger at få sit kærlighedsliv til at hænge sammen, krydret med storvindende sessions for titusindvis af euro, turneringssejre og roulettebrok, og er et must read for pokerfans, der brød sig om Helge ‘Kalashnikov’ Rahbeks ‘Kortene på Bordet’.

Læs også: Miikka Anttonen: “Jeg har byttet søndagsturneringer for stabilitet”

Miikka Anttonen var kort efter der blev åbnet for forsalget i går, ude på Twitter og kalde det ‘et mindre mirakel’ at bogen nu endelig er færdig.

Du kan bestille første del af bogen netop nu på hjemmesiden OnceAGambler.com.