Lasse Nielsen dagen efter SCOOP-mavepuster: “Den bider stadig”

Lasse ‘IReadB00ks’ Nielsen sad i går med, da de sidste ni kortkrigere skulle fordele de mange millioner i mellem sig på finalebordet i årets $10.000 SCOOP Main Event. Danskeren gik ind til afgørelsen med feltets fjerdestørste stack, men måtte efter en god times spil takke af, da han tabte et afgørende flip med et floppet toppar mod Scott Seivers flush- og straightdraw.

Læs også: Lasse Nielsen fældet af riverfarve da Shakerchi steg til tops

PNN fangede Lasse Nielsen her til eftermiddag, til et par spørgsmål om hvordan finalen udspillede sig.

Forløb finalebordet som du havde forventet?
“Jeg havde som sagt ikke de store forventninger, men jeg er meget overrasket over hvor hurtigt det var afviklet. Jeg havde forventet et 7-8 timers finalebord, men det så ud til at flaske sig for ‘raidalot’ fra start til slut, og han fik gjort kort proces. Derudover var det naturligvis ikke lige, hvad jeg havde håbet på”.

Lasse ude

Er du tilfreds med eget spil, eller er der noget, du ville ønske, du havde gjort anderledes?
“Jeg har en umiddelbart close beslutning med otte mand igen, hvor ‘Nolez7’ får shovet UTG+1 med 6bb, hvor den er foldet til min i SB med ‘raidalot’ bag. Jeg tror den er tæt, om jeg skal shove indover eller folde, jeg ender med at folde, og aktuelt er den selvfølgelig kedelig i det jeg havde sendt Nolez’ ud af turneringen. Teoretisk tror jeg, den er ret close, og med ICM taget i betragtning, tror jeg den er svær at vurdere, men set i bagklogskabens lys, er den selvfølgelig ærgerlig.

En anden ærgerlig hånd er naturligvis den jeg ryger ud på, men den spiller mere eller mindre sig selv. Han har én kombo der slår mig, når han shover SB der ( suited) og resten flipper jeg i mod. Måske man kigger ind i AA nogle gange, men dem tror jeg ikke, han får shovet på flop. Jeg skal bruge 36 procent for et call, og jeg har noget der ligner omkring 43 procent mod hans range. Men det er klart, det er et $8-900.000 flip man gerne vil have vundet, og lige nu føler man sig naturligvis en smule snydt, i det man ikke husker på, hvordan man er løbet et godt stykke over EV i løbet af turneringen. Mon ikke den smager bedre om en uges tid”.

Blev det til en gravøl i går, eller regner du med, den trods alt flotte score skal fejres, når skuffelsen har lagt sig?
“Det var et ret stort antiklimaks i går, så champagnen forblev på køl. Det blev en stille og rolig aften herhjemme med nogle venner, hvor skuffelsen blev skyllet ned med et par flasker vin. Ottendepladser er ikke noget jeg samler på, så champagnen bliver gemt til en anden god gang”.