Heder lyn-bustede finalebord: “Tager det ikke så tungt”

Blot otte dage efter sit Danske Spil Munkebjerg Poker Tour-finalebord havde silkeborgensiske Mick Heder i går igen fundet vejen til et større finalebord. Han havde nemlig spillet sig blandt de sidste otte Eureka Rozvadov Main Event på King’s Casino, og med små €125.000 på toppen, var det den danske pokerpros største finalebord nogensinde.

Spillet blev skudt i gang kort efter klokken 14.00, og inden for en time var tre mand allerede blev sendt på porten – heriblandt Mick Heder. Efter exits fra først østrigske Hannes Speiser og efterfølgende den lokale Robert Kokoska, så danskeren sit snit til en dobling, og shovede sine ind for lige omkring 20 big blinds. Desværre vågnede den argentinske chipleader, Ivan Luca, op med røde esser – , og selvom Mick Heder både floppede toppar og flushdraw på   , så blankede turn og river.

Det var imidlertid en fattet og ærlig Mick Heder, PNN fangede i timerne efter sit exit.

“Jeg tager det ikke så tungt. Selvfølgelig håber man altid på klonket, men havde ikke ligefrem det bedste udgangspunkt, og når man samtidig ikke får nogen kort at arbejde med på finalebordet, så er det svært at være utilfreds”, lød det fra Mick Heder, som heller ikke følte busthånden kunne være spillet anderledes.

Mick Heder har ikke kunne gøre meget forkert i årets første måneder, og har allerede gevinster for $80.000 til sit navn i 2016. Derfor er den danske pokerpro da også klar på, at smede mens jernet er varmt, og undersøger netop nu muligheden for næste turnering.

“Har næste uges WPT Wien i tankerne, og German Poker Tour her i Rozvadov (23. – 28. marts, red.) i tankerne, men nu må vi se. Vi tager flyet hjem i morgen aften til Danmark, og så skal jeg lige have tjekket op på det. Det kan også være, jeg bare bliver hjemme”, slutter han.