Forsvarende MPT-mester i stærk optakt på Danske Spil

Morten Hougaard Jespersen var last man standing på Casino Munkebjerg, da Danske Spil MPT sidste år blev afholdt for første gang nogensinde. Dengang lykkedes det ham på mirakuløs vis at forvandle finalebordets shortstack til en endegyldig sejr over Rasmus Vogt i den afgørende heads up-duel, og når MPT begynder senere i dag, vil det være med selvsamme Hougaard ved filten. Det fortæller han til PNN.

“Jeg stiller selvfølgelig op for at forsvare titlen. Planen er, at jeg senstiller omkring klokken 18 i dag. Fylder bilen op med et par af Århus drengene og triller sydpå”, forklarer han.

Han forventer et par rigtigt hyggelige dage i den jyske pokerhovedstad, Vejle.

“Jeg ser rigtig meget frem til den gode stemning under turneringen. Man kender som regel nogle stykker omkring bordet, og tror feltet bliver meget lig sidste år. Det er  en blandet landhandel af online proer, live proer og semi-proer, og så en masse hygge spillere der er kvallet. eller blot giver en velstruktureret turnering et enkelt skud”, lyder vurderingen.

Morten Hougaard

Under nicket ‘LangeJanLasVegas’ vandt Morten Hougaard Jespersen i nat den $109 dyre The Uppercut på Danske Spil.

Morten Hougaard har fået den optimale optakt til turneringen, da han sent i nat sikrede sig en flot sejr på Danske Spil efter at have sat 470 modstandere til vægs.

“Jeg vandt Danske Spils største hverdagstour, The Uppercut ($109, $50k guar., red.). Den gav Gav $8.400 heads up-deal, så jeg er i topform”, siger han.

Således mener den aarhusianske pokerpro ikke, der er noget til hinder for en back-to-back i MPT-sammenhæng, men har dog også fidus til et par spillere, hvis ikke det bliver til endnu en Houbanan-sejr i Vejle.

“Hvis jeg mod forventning ikke kan forsvare titlen, så ligger formatet jo op til, at nogle af drengene med dybe lommer som spiller friskt til løber med sejren. Så det må i vilkårlig rækkefølge være Borg, Jens Hansen, Helge (Rahbek, red.), Hecklen eller Mads Smith. Og så har jeg Hasse Evans og Emil Kessel som outsidere”.