“Bwin.party-opkøb får endnu ingen betydning for danske kunder”

Rygter om salget af bwin.party havde floreret i årevis, før meldingen endelig kom i september, at de nye ejere af gamblingselskabet hed GVC Holdings. GVC – der blandt andet ejer Sportingbet – havde budt monstrøse £1,116 milliarder, altså næsten 11 milliarder kroner, og havde derved sikret sig ejerskabet over aktører som Amaya Gaming, 888, William Hill og Ladbrokes, der alle ønskede at få selskabets produkter og velvoksne kundebase i stalden.

Læs også: Budkrigen i gang: Nu er der budt £1 milliard for bwin.party

I mandags blev handlen så endeligt lukket, da overtagelsen blev effektiviseret, og dermed overholdt selskabet den deadline, der var sat, for at få den nye GVC-aktie i handlen London Stock Exchange senest 1. februar. Samme dag blev Betfair og Paddy Powers store fusion også gennemført. Her kunne Mathias Hüttel fra Betfair bekræfte overfor PNN, at fusionen ikke i første omgang får betydning for de danske poker-, kasino og sportsbetting-kunder, og samme melding lyder i dag fra Christian Brink Nyberg, der er Territory Manager Scandinavia i GVC-ejede Sportingbet.

“GVC har to brands i Danmark, Sportingbet og Scandic Bookmakers, og som udgangspunkt kommer opkøbet ikke til at betyde nogen ændringer for dem. Også PartyPoker-brandet kommer på nuværnede tidspunkt til at fortsætte herhjemme. Der er altså ikke taget nogen beslutninger om, at trække nogen af de eksisterende brands fra det danske marked, og for nu kommer de hver især til at køre videre præcis som før. Samme netværk, samme support, samme produkter”, fortæller han til PNN.

For mange har opkøbet givet håb om, at endnu en stor spiller kan udfordre Amaya og PokerStars’ enevælde når det kommer til onlinepoker. Christian Brink Nyberg kan dog ikke på nuværende tidpunkt afsløre, om der er nogen store cross-brand kampagner planlagt i de kommende måneder.

“Overtagelsen er bare få dage gammel, så der har ikke været tid til at tage nogen større beslutninger om samarbejdet mellem brands. Derfor er meldingen for nuværende, at Sportingbet og Scandic fortsat udbyder poker på Ongame-netværket, og PartyPoker fortsætter på deres eget netværk”.