Agerskov om heads up: “Et to timers maraton der endte lykkeligt”

Rasmus Agerskov er en af landets aller skrappeste pokerspillere. Han har to Sunday 500 titler til sit navn, ligesom han i 2013 blev kåret som Danmarksmester i poker efter at have slået et skrapt finalebord med blandt andre Casper Toft, Rasmus ‘lo2larsen’ Vejstrup, Albert ‘Aki’ Iversen og Morten Erlandsen. I nat føjede han endnu en flot sejr til sit poker-CV, da han lukkede en af nettets hårdeste turneringer – søndagsudgaven af PokerStars’ $109 rebuy.

Det var da bestemt heller ikke en let dag på kontoret, hvis man skal tro hovedpersonen selv. Der måtte nemlig en maraton-dyst på næsten to timers heads up-spil til, før danskeren kunne glæde sig over sejren.

“Finalebordet forløb egentlig meget stille og roligt til at starte med. Firevejs får jeg skudt stacken godt op, og kommer heads up med et lille chiplead. Den skulle så vise sig at blive et maraton på små 2 timer, der heldigvis endte lykkelidt. Det bølgede dog meget frem og tilbage, selvom jeg var chipsmæssigt ovenpå det meste af duellen. Jeg havde ham nede i 1 million mod mine 4 millioner et par gange, men han formåede at spille sig tilbage. Til sidst fik jeg den lukket, da han limper knappen for 80.000, jeg raiser min , og han hakker sine 2 millioner over med .”, fortæller han om dysten mod canadiske Ryan ‘newguy89’ McEathron.

I 2013 vandt Rasmus Agerskov DM i Poker, men selvom han har cashet for mere end $650.000 live, er det under nicket 'RasA86' på PokerStars, han for alvor har succes. Her har han tourgevinster for næsten $2,2 millioner.

I 2013 vandt Rasmus Agerskov DM i Poker, men selvom han har cashet for mere end $650.000 live, er det under nicket ‘RasA86’ på PokerStars, han for alvor har succes. Her har han tourgevinster for næsten $2,2 millioner.

Turneringen tiltrækker rigtig mange af nettets dygtigste spillere, men ifølge Agerskov selv, var finalebordet bestemt til at tale med, denne søndag.

“Jeg tror, jeg var rigtig heldig med finalebordet. Der var alligevel nogle stykker, jeg aldrig var stødt på før, og et par af dem klarede sig endda med blandt de sidste tre/fire stykker, så det passede mig selvfølgelig fint. Min heads up-modstander synes jeg dog spillede udmærket, og han gav mig nogle svære beslutninger, blandt andet ved ofte at bruge nogle langt tungere sizings i sine bets, end hvad man normalt løber ind i”, husker Agerskov fra afgørelsen.

Det er ikke andet end et par uger siden, den danske pokerpro vandt The Bigger $22 til over $20.000, og nu håber han, at heateren kan fortsætte på livescenen. Han fortæller til PNN, at resten af måneden først står på EPT Dublin, og efterfølgende en tur til Danske Spil MPT i Vejle.