‘MortenVM’ fik sølv i PCA Hyper-Turbo

Årets første EPT har ikke ligefrem været en dans på roser, for de få rød-hvide kortkrigere der dragede over atlanten til Bahamas for at spille med ved den traditionsrige festival; PokerStars Caribbean Adventure. I mandags lykkedes det imidlertid endelig de danske pokerspiller at nyde lidt succes ved filten, da både Morten ‘VM’ Mortensen og Rasmus ‘RasA86’ Agerskov havde dybe runs i sideturneringer.

For Agerskovs vedkommende glippede finalebordet dog akkurat, da eksil-soraneren måtte se sig selv elimineret på en 12. plads i den $1.100 dyre sideevent, der trak hele 191 spillere. For bedriften fik Agerskov beskedne $3.060, mens den senere vinder, Thomas Dean, kunne stikke mere end $41.000 i lommen, efter at have slået Panamas Carlos Farach heads up.

Der var imidlertid mere held i sprøjten for MortenVM, der mandag aften klokken 22.00 stillede i en $1.100 dyr Hyper-Turbo-turnering. Varianten var ‘Win the Button’, og det passede tilsyneladende Mortensen fremragende, for i hvert fald formåede danskeren at tilbagelæggde 83 modstandere, og finde vej til turneringens afgørende heads up-duel. Desværre endte argentinske Ivan Luca med at løbe med trofæet og de $22.670 til vinderen, men ‘VM’ fik alligevel lidt at trøste sig på, da andenpladsen blev kompenseret med $16.120 eller godt 110.000 kroner.