Mike ‘SirWatts’ Watson strøg til tops på Bahamas

I nat blev årets første afdeling af EPT-touren afgjort, da de sidste seks spillere ved årets PokerStars Caribbean Adventure satte sig til filten på Atlantid Resort på Paradise Island, Bahamas. Den canadiske pokerpro Mike ‘SirWatts’ Watson sad ikke bare på chipleadet, men holdt også favoritværdigheden på trods af stærke modstandere som Anthony Gregg, Toby Lewis og Vladimir Troyanovskiy, og ultimativt var det da også Watson, der endte med at få flest penge med sig hjem til Newfoundland.

Det lykkedes nemlig bordets to bigstacks, Watson og Gregg, at holde de andre fire fra fadet, og tidligt her til morgen dansk tid indgik de to proer så en deal, der sikrede hver af dem på den gode side af fire millioner danske kroner. Ingen diskussioner om ekstra dollars, intet forsøg på at squeeze ekstra value ud, men en god, gammeldags ICM-deal, et håndtryk, og så i gang med at spille for trofæet.

Watson var på daværende tidspunkt stadig chipleader, og sikrede sig derfor den økonomiske sejr for $728.325, mens Anthony Gregg måtte “nøjes” med $612.175. Heller ikke trofæet kunne den amerikanske pokerpro tage med sig hjem, da Watson i den afgørende hånd formåede at ramme sit combodraw. På et -flop kom de to kombatanter ind, Gregg med for toppar topkicker, som for alvor skulle ud at dodge mod Watsons . Turn var en – relativt – sikker , der dog stadigvæk gav canadieren yderligere outs, og river completede Watsons farve, og sikrede ham dermed trofæet og titlen som PCA-vinder.

Efterfølgende understregede Watson, at han bestemt ikke er en mand uden humor. Kort efter turneringens sidste riverkort tweetede han nemlig følgende:

PCA 2016 (928 entries á $5.300)

1. Mike Watson (Canada) $728.325
2. Tony Gregg (USA) $612.175
3. Phillip McAllister (Storbritanien) $356.020
4. Toby Lewis (Storbritanien) $267.340
5. Vladimir Troyanovskiy (Rusland) $207.940
6. Randy Kritzer (USA) $153.920