‘EPT Wunderkind’ blandt sidste 16 ved EPT Dublin

Dzmitry Urbanovich var på alles læber, da han i foråret 2015 vandt fire titler på seks finaleborde under EPT Malta, men selvom det siden er blevet til flere millionresultater og finaleborde for den unge polak, så er yderligere turneringssejre i vid udstrækning udeblevet. Det kan der imidlertid blive lavet om på inden for et par dage, da Urbanovich i går spillede sig blandt de sidste 16 ved årets EPT Dublin Main Event.

Urbanovich indtager på nuværende tidspunkt fjerdepladsen med sine 1.407.000 chips, hvilket er et resultat af en gigantisk pot mod den tidligere WSOP Europe-vinder Adrian Mateos på falderebet af fjerdedagen. Preflop åbnede Urbanovich, og blot Mateos kaldte for at se et -flop. Urbanovich fortsatte aggressionen, men spanieren svarede hurtigt op. Turn var , og da polakken skød endnu en salve, satte Mateos stacken til midten. Hurtigt kald med fra Urbanovich, mens Mateos ledte efter en ruder med sine . River var en aldeles blank , og dermed kunne Urbanovich overnatte i feltets bedre halvdel, mens Mateos er nummer 12 af 16 før femtedagen.

Spillet genoptages igen klokken 13.00 dansk tid, hvor de resterende spillere skal forsøge at blive enige om, hvilke seks mand skal have en plads på lørdagens TV-transmitterede finalebord. Hver især er de garanteret €25.820 på nuværende tidspunkt, en plads blandt de sidste ni udbetaler €47.830, mens den endelige vinder kan glæde sig over en forvokset check med tallet €561.900 på sig.

Du kan naturligvis følge rejsen mod finalebordet ved EPT Dublin direkte her på PNN hele eftermiddagen.