Bahamas: Oliver Hede scorer velbetalt andenplads ved sideevent

Almindeligvis vrimler det med danske kortkriger under EPT-festivalerne, men på grund af den skattepligten ved turneringer uden for Europa, vælger rigtig mange af de største hjemlige pokerprofiler årets første stop på Bahamas fra. Det betyder også, at der har været langt mellem snapsene i årets udgave af PokerStars Caribbean Adventure, hvor Jonas ‘Tulkaz’ Klausen, Rasmus Agerskov, Younas ‘Cocoojones’ Rønhoff og Oliver Hede stortset har været de eneste til at forsvare de danske farver. Alligevel er det blevet til et par finaleborde hist og her, og i tirsdags spillede Oliver Hede sig så til et rigtigt flot resultat, da han ramte finalebordet i en $300 én-dags Hold’em-turnering.

215 spillere havde fundet vej til tilmeldingsskranken inden latereg lukkede kort efter klokken 17.30 lokal tid, og det resulterede i en præmiepulje på $55.900. Det betød penge til 31 spillere, og da boblen brast, sad Oliver Hede stadig fint med i turneringen. Senere ramte han også finalebordet, hvor det lykkedes den danske EPT-regular at spille sig heads up. Det blev et rent skandinavisk møde, da Oliver Hede sad overfor svenske Ludwig Fernström, men desværre lykkedes det ikke at få skovlen under svensken, der ultimativt løb med sejren og de $11.820.

For bedriften får Oliver Hede dog alligevel $7.960 eller næsten 55.000 kroner, så helt forgæves har det ikke været, selvom det ikke blev til et trofæ i denne ombæring. Der resterer blot seks events ved årets PCA, så skal det blive et dansk trofæ i denne ombæring, er det absolut sidste udkald.