Nyt dansk gambling-koncept: Odds på aktiemarkedet

Mens Fantasysports for alvor har vundet indpas i udlandet, så arbejder spiludbyderne herhjemme på at finde den næste store gamblingdille, der kan fange de spillelystne danskere. Nu er det så kommet frem, at Danske Spil har indgået et samarbejde med udviklingsholdet bag computerspils-serien ‘Hitman’, og sammen er de kommet op med et helt nyt koncept, de kalder Fibetco – Financial Betting.

Helt kort går konceptet ud på, at man oddser på, hvor godt en specifik aktie vil klare sig i løbet af dagen. Der er 30 udvalgte aktier at vælge mellem, og ikke overraskende gælder det om at bette på de aktier, der klarer sig bedst. Der kan spilles frem til et kvarter før en børs’ åbningstid, ligesom der er mulighed for livebetting på aktierne i løbet af dagens første fire timer. Spillet bliver afgjort. når børsen lukker, hvilket for den danske børs’ vedkommende er klokken 17.00. Her er spillet for de amerikanske børser allerede åbnet, hvorfor der er mulighed for at deltage i to spil dagligt.

BetOnFinance2

Du kan oddse på, hvorvidt en given aktie vil ende som den mest vindende, mest tabende eller i top-3 eller bund-3. Minimums-indsatsen er 10 kroner, mens der kan bettes helt op til 10.000 kroner på en enkeltstående væddemål.

Spillet fungerer som et puljespil, så det kan på ingen måde sammenlignes med det egentlige aktiemarked. Skulle din udvalgte aktie stige 20 procent i løbet af dagen, er du altså ikke garanteret et 20 procents afkast. Det er rettere et spørgsmål om at trade bedre end konkurrenterne, og derved sikre sig en præmiegivende placering i dagens “aktieliga”. Den kombination af aktiehandel og gambling er aldrig tidligere prøvet, og har derfor oplevet stor mediebevågenhed i udlandet.

Spillet er i kraft af Danske Spil-samarbejdet allerede blevet godkendt herhjemme, og eventuelle gevinster er dermed skattefrie. Du kan allerede nu tilmelde dig på BetOnFinance.dk. Tilbagebetalingsprocenten på spillet er 90 procent.