I aften på Danske Spil: Vind 3 gange så meget som Eastgate

Da danske Peter Eastgate i 2008 vandt verdensmesterskabet i poker, blev han i samme øjeblik hele 53 millioner kroner rigere.  En bedrift mange danske pokerspillere med statsgaranti misunder den skrappe fynbo.

Peter Eastgate behøver formentligt ikke bekymre sig om penge problemer i hverdagen resten af sit liv, og hvilken fantastisk fornemmelse dét må være. Mon ikke majoriteten af den danske befolkning har taget sig selv i at dagdrømme sig væk til Peters verden mere end én gang i livet?

 

177 millioner kroner uddeles i aften

I aften går drømmen om økonomisk uafhængighed i opfyldelse for mindst én heldig europæer, når den store Eurojackpot SKAL uddeles.

Eurojackpotten er et lottospil, som du kan spille på Danske Spil, og puljen er nået op på svimlende 177 millioner kroner.

Eurojackpotten kræver at du rammer 5 rigtige vindertal og 2 stjernetal, for at udløse den store gevinst, og det er der ikke nogen der har gjort i så mange uger i træk (nemlig 12 uger i streg), at puljen nu SKAL udbetales i aften – uanset hvad der sker.

Det vil sige, at hvis ingen rammer 5 rigtige vindertal OG 2 stjernetal, går puljen videre til den (eller de) som rammer den næstbedste gevinst – nemlig 5 rigtige vindertal og ét stjernetal.

 

 

 

Dansker vandt 135 millioner i oktober

1. præmien i det store Eurojackpot-lotteri har ikke været udløst sin d. 26 oktober 2012, hvor en glad københavner kunne kickstarte sin weekend med en gevinst på 135 millioner kroner.

Eurojackpotten spilles i samarbejde med spillerne i en række andre europæiske lande, såsom Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien og selvfølgelig Danmark, og det skal blive spændende at se, om det igen bliver en dansker som render med de mange millioner. Uanset hvad finder vi ud af det i aften.

Held og lotto – må den heldigste mand vinde.