Der er udsigt til pengeregn på Danske Spil ugen ud

Selvom vi skriver februar måned, og det er både mørkt, koldt og vådt i Danmark, så er der i det mindste ét regnvejrsvarsel, du ikke behøver at ærgre dig over. Hos Danske Spil Poker er der nemlig lovet pengeregn ugen ud, og der er både indbetalingsbonus og lodtrækninger på syvdøgns-prognosen.

Hvis du indbetaler mindst 50 kroner i løbet af ugen, matches indskuddet 100 procent af Danske Spil op til 200 kroner. Oven i hatten er det også din adgangsbillet til en frisk lille lodtrækning, hvor der deles 10.000 kroner ud i kontanter til et par heldige asener. Én spiller stikker afsted med 5.000 kroner skattefrit, fem spillere vinder 500 kroner, 10 spillere udtrækkes til en gevinst på 200 kroner mens 10 andre pokerentutiaster får en 50’er at snolde for. Som det selvfølgelig hører sig, er der heller intet gennemspilningskrav på disse præmier.

Du kan få bonusen ved at gå til ‘Overfør beløb’ i pokerklienten, indtaste bonuskoden ‘Pengeregn’ og herefter vælge det ønskede indbetalings-beløb. Der matches beløb fra 50 kroner op til 200 kroner, men der kan selvfølgelig godt indbetales mere. Pengene skal omsættes i point svarende til to gange indskuddet, og skal omsættes på poker indenfor 60 dage. Du kan se yderligere information på Danske Spils kampagneside.

Har du endnu ikke en bruger, kan du oprette dig på Danske Spil poker her