Danske Spil skal have ny administrerende direktør

Efter 12 år på posten, siger H.C. Madsen farvel og tak som administrerende direktør i Danske Spil den 1. april 2017. Det offentliggjorde virksomheden i en pressemeddelelse her til formiddag.

HC MadsenH.C. Madsen har bestridet posten siden 2005, hvor han blev headhuntet til virksomheden, efter flere år som administrerende direktør i først Ikea Danmark og siden Coop Danmark. Siden har han været med til at omstille virksomheden til tiden efter liberaliseringen af det danske spillemarked, hvilket mange anså som en nærved umulig opgave.

Læs også: Danske Spil vandt 4,7 milliarder fra danske spillefugle sidste år

“H. C. Madsen fylder 66 år i 2017 og har været administrerende direktør i Danske Spil siden 2005. Danske Spil har været igennem en transformation fra statsejet monopol til en konkurrencedygtig virksomhed, mens H. C. Madsen har været direktør. Ingen forventede, at Danske Spil ville klare liberaliseringen så godt og stadig være den største spiludbyder i Danmark. Men det er Danske Spil med H. C. Madsen i spidsen lykkes rigtig godt med, og han efterlader en velfungerende virksomhed med et solidt overskud”, siger Danske Spils bestyrelsesformand, Peter Gæmelke, i pressemeddelelsen.

Bestyrelsesformanden afslører også, at en af de vigtigste opgaver for en ny direktør bliver, at realisere Danske Spils 2020-strategi.

“Strategien har et stort fokus på digitalisering af hele virksomheden, men også at sikre kunderne den bedste kundeoplevelse i Danske Spil, og at sørge for vi er helt i front, når det kommer til at udbyde ansvarligt spil”, lyder det.

Processen med at finde en ny administrerende direktør er allerede gået i gang, men den nye mand i spidsen for Danske Spil forventes først at kunne præsenteres efter årsskiftet.