5.000 kroners-sæde udloddes: Er du årets DSMPT-vinder?

Sidste år vandt Morten Hougaard Jespersen den første udgave nogensinde af Danske Spil Munkebjerg Poker Tour (DS MPT), og nu får du en enestående mulighed for at følge i ‘Houbananens’ fodspor. Danske Spil udlodder nemlig et sæde til turneringen til en værdi af 5.000 kroner, og det eneste du skal gøre, er at spille lidt kort og løbe godt i en lodtrækning. Det lyder da lige til, gør det ikke?

opt inDet første du skal gøre er, at tilmelde dig kampagnen på Danske Spil. Det gøres ved at gå ind på kampagnesiden ‘DS MPT lodtrækning’, og trykke på knappen ‘opt in’.

Efterfølgende skal du lave mindst 20 point på Texas Hold’em cashgames, men det skal foregå på stakes $0,25/$0,50 eller lavere. Zap-poker tæller ikke med.

skrabelod Så snart du har optjent de 20 point, vil du modtage et skrabelod på samme kampagneside. Det skal skrabes inden for 24 timer efter frispilning, og kan gøres ved at trykke på teksten ‘Klik på mig’. Herefter vil du blive oplyst om din præmie, som kan være alt fra ekstra point, over kontanter til det 5.000 kroner dyre DS MPT-sæde.

De 20 point skal være optjent inden udgangen af denne uge, ligesom man skal være tilmeldt kampagnen, før man sætter sig til cashgame-bordene.

Du kan læse mere om kampagnen på Danske Spils hjemmeside eller oprette en bruger lige her.