Microgaming i Guinness Rekordbog for €18 millioner jackpot

Betway, Microgaming og en urimeligt heldig 26-årig britisk ex-korporal har for nyligt fået en plads i Guinness Rekordbog, for at have henholdsvis udbetalt og modtaget den største jackpot på en spillemaskine online nogensinde. £13.213.838,68 rullede således ind på Jonanthon Heywoods konto, efter den unge Afghanistan-veteran på bare 7 minutter sikrede sig den enestående bonus.

Jackpotten var ikke gået i næsten et halvt år, og havde derfor nået det rekordhøje niveau, og det var årsagen til, Heywood besluttede sig for at £30 og prøve lykken. Her lykkedes det ham altså at veksle et spin for 25 pence – altså godt 2,5 krone – til de absolut vanvittige 130 millioner kroner. Dermed overgik han den tidligere jackpot-rekord fra Mega Fortune-maskinen med i omegnen af 133 danske kroner.

Mega Moolah screenshot

Mega Moolah er en 5-hjuls, 25-linjer online spillemaskine. Det var på denne, den 26-årige brite Jon Heywood vandt den største jackpot til dato i oktober 2015 på næsten 131 millioner kroner.

Jackpotten blev ramt i oktober måned, men er først nu blevet anerkendt af Guiness World Records. Til gengæld er dele af jackpotten allerede blevet brugt, og det endda yderst fornuftigt. Noget af jackpotten er således gået til behandlingen af Jonathon Heywoods far, der igennem længere tid havde været på venteliste til en hjerte- og lungetransplantation, mens den unge vinder selv har købt sig en gul Bentley Continental GT.

Det er desværre ikke muligt for danskere at spille med om Mega Moolah-jackpotten, der siden er klatret op over 56 millioner kroner igen, men du kan spille med om andre Microgaming-jackpots hos Unibet.