Tidligere WPT-vinder indgår aftale med BetStars

I tidernes morgen var svensk/hollandske Martin de Knijf en af pokerens mere etablerede navne. Udover sin prominente sejr ved WPT Championship i 2004 hvor han slog Hasan Habib heads up om de mere end $2,7 millioner på toppen, så stiftede han også sit eget pokerrum, Martinspoker, der i mange år var en del af B2B-netværket (senere Entraction).

tech-html5

Teknologien SuperLive tilbyder væddemål på utallige “spil i spillet”. På BetStars vil det for eksempel blive muligt at bette på udfaldet af enkelte golfslag.

I 2009 solgte han sit pokerrum fra, og siden har der udover et par highroller-resultater fra Aria været rasende stille omkring de Knijf. Nu er der så igen lyd fra den tidligere WPT-vinder, men det har overraskende nok intet som helst at gøre med kortspillet, der i første gang placerede ham på offentlighedens radar. De Knijff har nemlig igen udlevet sin indre iværksætter, og arbejder i dag som ansvarlig for produktudviklingen i sin virksomhed ‘Metric Gaming’, der udvikler livebetting-software og -algoritmer til kunder i både USA og Europa.

Nu har Metric Gaming så indgået et samarbejde med den nye dreng i klassen, BetStars, hvis kunder for fremtiden kan se frem til et bredt udvalg af livespil på golf – alle leveret af de Knijfs firma. Ifølge en pressemeddelelse vil samarbejdet betyde, at BetStars kunder ikke bare kan se frem til, at spille på traditionelle vinder-odds, match-ups og lignende, men at det også skulle være muligt at spille på udfald af enkelte huller eller endda enkelte slag. Faktisk skulle golf være en af de mest oplagte sportsgrene til sportsbetting, hvis man skal tro Martin de Knijf selv i pressemeddelelsen.

“På mange måder er golf den perfekte sport for in-game og SuperLive-betting, så muligheden for at kunne levere vores unikke vision for golfbetting-underholdning med en verdensklasse-partner i Amaya er meget tiltalende. At BetStars så har valgt vores komplette golfløsning er naturligvis en velkommen anbefaling af vores produkt, pris og teknologi”, lyder det.

Det er endnu uvist, hvornår de nye SuperLive-spil bliver introduceret i klienten, men et oplagt bud kunne være i forbindelse med The Masters i april måned.