Odds på Superligaens næste trænerfyring: – Thorup er favorit

Flere trænere er iflg. bookmakeren NordicBet i farezonen for at blive fyret i deres respektive Superliga-klubber i denne sæson, og iflg. bookmakeren brænder sædet mest af alt under Jess Thorup. FC Midtjylland-træneren har slet ikke formået at udnytte det spillermateriale, han har til rådighed hos de danske mestre, og i de seneste 17 Superligakampe er det kun blevet til sølle tre sejre. Derfor peger NordicBet på Thorup som næste fyrede Superliga-træner.

“Som hold har FC Midtjylland ikke udviklet sig under Thorups ledelse. Snarere tværtimod. Der mangler et fast spilkoncept, og nye spillere er ikke i tilstrækkelig grad blevet integreret. Derudover virker forholdet mellem træner og spillertrup anstrengt. Thorup har ved flere lejligheder valgt at bænke nøglespillere til store kampe, og det er formentlig ikke blevet vel modtaget. Med en ledelse, der gerne vil fremstå både moderne og handlekraftig, skal Thorup bestemt ikke vide sig sikker. Den kommende hjemmekamp mod Brøndby kan vise sig at blive afgørende for hans fremtid i klubben”, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i en pressemeddelelse.

Senest måtte Ulvene ned at bide i græsset mod SønderjyskE, hvor man satte en 2-0-føring over styr og endte med at tabe 2-3. Det er dog ikke blot de dårlige resultater, som plager Thorup. Ifølge NordicBet er fraværet af et fast spilkoncept også en kritisk faktor.

I øjeblikket er der beskedne odds 1,45 at hente på, at Thorups er den næste træner i Superligaen, som bliver præsenteret for en fyreseddel. I tilfælde af at ingen trænere fyres inden sæsonafslutningen, betaler NordicBet indsatserne tilbage.

FC Midtjylland tager mod Brøndby i Superligaen søndag 3. april.

Næste trænerfyring i Superligaen i indeværende sæson?

Jess Thorup                        1.45

Ove Pedersen                     5.00

Auri Skabalius                     6.00

Colin Todd                          7.00

Lars Søndergaard               75.00

Jonas Dal                            75.00

Ståle Solbakken                  95.00

Jakob Michelsen                 95.00

Kent Nielsen                       95.00

Johnny Mølby                     95.00

Glen Riddersholm               95.00

Kasper Hjulmand                95.00

 

Odds på næste trænerfyring hos NordicBet >>

* Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – Sæsonspil

 

nordicbet pic