Odds på Manchester United vs Liverpool og få 250 kr. risikofrit liveodds

Torsdag aften venter der os et brag uden lige i fodboldens verden, når Manchester United tager imod Liverpool i Europa Leagues 1/8-finaler. Liverpool vandt det første opgør 2-0 hjemme på Anfield, og Manchester United har derfor presset på sine skuldre, når der er returopgør på Old Trafford torsdag aften i Europa League.

bet365 har odds på Manchester United vs Liverpool, og her kan du, når du spiller på kampen, samtidigt score dig et risikofrit liveodds-væddemål op til 250 kr.

Alt du skal gøre er, at spille op til 250 kr. på et valgfrit odds på Manchester United vs Liverpool før kampen, og dermed vil du få et risikofrit liveodds til samme værdi på kampen, når den er startet.

Du kan se alle odds på Man United vs Liverpool hos bet365, hvor Man United giver odds 2.63, mens der er odds 2.90 på Liverpool. Det forventes at blive et tæt opgør, og i det henseende er det måske ikke så tosset at smide pengene efter uafgjort til odds 3.30.

Kampen vises direkte på 6’eren fra kl. 21.05 torsdag d. 17. marts, og du kan placere dine bets allerede nu hos bet365, så du er klar til at bruge dit 250 kr. risikofrie liveodds, når kampen er i gang. Her har bet365 flere end 70 odds-markeder at vælge imellem, så der er masser at spille på, når kampen er i gang.

Få 250 kr. risikofrit liveodds hos bet365 >>

Sådan fungerer 250 kr. risikofrit liveodds

Alle kunder – nye som gamle – hos bet365, har muligheden for at benytte sig at dette tilbud.

Du kan spille op til 250 kr. på Manchester United vs Liverpool før kick-off, og dermed er du berettiget til et live-odds spil uden risiko til samme værdi (op til 250 kr.).

Taber du på dit første liveodds på kampen, refunderes indsatsen uden gennemspilskrav til din konto. Hvis du har valgt flere liveodds på en og samme kupon, vil dit risikofrie liveodds være dét, som står først på kuponen. Husk også, at væddemål som lukkes med Luk væddemål-funktionen (før kampen er slut) ikke tæller med i dette tilbud.

Et godt råd til brug af dette tilbud er, at satse 250 kr. på et før-kamp væddemål, som du virkeligt tror på, og når kampen er i gang, kan du benytte dit risikofrie væddemål på et højere – og mere risikabelt odds – på liveodds-markedet, fordi du alligevel får pengene tilbage, hvis du ikke rammer.

bet365-580x330