Zupp: – Vildeste PLO-session på PokerStars nogensinde

Vi har allerede berørt den vanvidssession, der udspillede sig på PLO $25/$50 i morges, men historien tåler sagtens en gentagelse.

Kort fortalt, så havde så havde en portugisisk GIGAfisk – ‘B444L’ –  fået fingrene i en kæmpe stack. Og når vi skriver kæmpe, så er der reelt tale om en underdrivelse, for det var et sandt Mount Everest af grønne dollars han havde liggende foran sig.

Portugiseren peakede i over $200.000, inden han smed det hele væk igen.

Daniel ‘MrSmits’ Bertelsen fik sin del af kagen, da han hev to monsterpotter hjem på henholdsvis $68.000 og $75.000, mens en anden dansker Peter ‘Zupp’ Jepsen blot måtte kigge til fra sidelinjen. Akkurat ligesom de 49 andre spillere som havde sat sig selv på ventelisten til bordet.

Læs også: MrSmits: – Sickest game ever!

Sygt spil

“Det er en af de vildeste PLO-sessions i PokerStars’ historie. Ham ‘B444L’ havde via MEGET sygt spil får bygget en kæmpe – ja nærmest astronomisk – stack op,” fortæller ‘Zupp’ til PNN.dk.

Via en række screenshot fra den vilde session kan man her nedenfor ved selvsyn se, hvordan ‘B444L’ via en kæmpepot først kommer i $150.000, siden drysser ned i $50.000, peaker i næsten $200.000, blot for smide det hele overbords til sidst.

Vi har valgt at dele de mange screenshots op i fire afsnit.

Monsterpotten

Hele opturen for ‘B444L’ starter med denne pot. Portugiseren sidder ganske vist med over $90.000 i forvejen, men det er denne pot forvandler ham fra stor til kæmpe. Alle streets er foreviget her nedenfor, og det er vist en mild underdrivelse at skrive, at han aktuelt rammer godt i hånden.

Første nedtur

Efter monsterpotten begynder det hurtigt at gå ned ad bakke for bordets fisk. I de tre hænder som ses her går han fra $150.000 til $50.000.


En god pot til MrSmits. De to spillere kommer all in på turn, hvor danskeren har fanget nuts.


Endnu engang kommer portugiseren all in på turn mod nuts


Endnu en monsterpot går til MrSmits

Det store comeback

‘B444L’ rammer nu en stime af gode hænder og ender faktisk med at peake i knap $200.000. Tre af de største potter kan ses her.


Skillingerne kommer til midten preflop. Nok engang er portugiseren ikke uheldig.


All in på turn


All in på turn igen….


Denne gang flopper ‘B444L’ til den store guldmedalje. Skillingerne ryger til midten på floppet.

Den endelige nedtur

Efter at have været millimeter fra at ramme $200.000, så begynder turen ned ad bakke. Og bakken er stejl. Se bare disse to hænder.


Sådan taber man en pot på over $150.000. Spillerne havner all in på floppet og det er ikke just en premium handske ‘B444L’ sender pengene til midten med.


Farvel og tak for skillingerne. Stregkoden – Hac Dang – napper de sidste dollars fra ‘B444L’.