WPT Vejle: Rasmus ‘lo2larsen’ Larsen i front

Vi afventer endnu de officielle chipcounts fra World Poker Tour, men et hurtigt skøn udover feltet siger, at AlexKP-hesten Rasmus ‘lo2larsen’ Larsen er den spiller som formåede at skrabe flest til sig i løbet af Dag 1A ved WPT National Vejle.

117.600 chips kunne den skrappe PLO-haj proppe i posen, da sidste hånd var spillet, og han havde da også selv svært ved at bevare pessimismen, efter en veloverstået dag.

“Det er ikke helt skidt, det her,” lød det med vanlig jysk underdrivelse, da Rasmus Larsen var igang med at forsegle sin pose med jetoner.

Rasmus Larsens chef, Alexander ‘AlexKP’ Petersen sluttede selv i toppen af klassementet på turneringens førstedag, og med 108.700 i posen er han godt inde imod Simon Ravnsbæk i de to spilleres indbyrdes lastlonger-bet på 20.000 kroner.

Læs også: Super Brian kan gøre AlexKP (endnu mere) rig!

Også boksebamsen, Brian ‘Super Brian’ Nielsen havde en god dag ved filten. Den tidligere IBO- og IBC-verdensmester sluttede med over 90.000 i stakken og er dermed et godt bud på en top fem-placering, inden Dag 1B går igang i morgen.