WPT Vejle: Mickey Petersen om exit-hånden

Det blev ikke til endnu en dansk triumf for den nykårede EPT København-vinder, Mickey Petersen, selvom han her i de idylliske omgivelser i på Munkebjerg spillede en god, solid omgang poker. Mickey Petersen blev i går ekspederet ud af Peter Jaksland i dagens næstsidste hånd.

Vi bad ham forklare de tanker han gjorde sig undervejs i hånden.

De to spillere er ude at se et flop, som lander:

Mickey Petersen better ud, Jaksland 3-better til 5.700. Den nykårede EPT-vinder overvejer situationen et øjeblik og når frem til, at et 4-bet til 11.700 er det rigtige at sende af sted. Jaksland betaler.

Turn:

Check, check.

River:

Jaksland checker og Mickey går all in.

Mickey:

Jaksland:

“Jeg bliver 3-bettet på floppet, hvilket jeg ikke rigtigt synes giver nogen mening. Jeg vælger derfor at 4-bette til 11.700 og vil egentlig gerne have pengene til midten. Jeg tror ikke rigtig, at han har et set og jeg er foran andre hænder som for eksempel en seks-syv-kombination. Jeg better et beløb som passer til, at jeg kan skubbe all in på turn, men der falder så hjerter ti, som reelt set er ét af de dårligste kort i decket. Den går check, check,” fortæller Mickey Petersen.

“Da han checker på river er jeg overbevist om, at han ikke har nogle set-kombinationer og heller ikke har esserne, så jeg er ret sikker på, at jeg er bedst. Han har så dog formået på en eller anden mærkelig måde, at kalde et 4-bet på floppet med es-konge, hvilket er lidt mystisk.”