Wendt: -2012 mit værste år nogensinde – men stadig i plus

Martin Wendt, rutineret Pot-Limit Omaha-haj og stærk turneringsspiller, har nu i mere end 11 år tjent til dagen og vejen som professionel pokerspiller. Og hånd i hånd med den profession er selvfølgelig op- og nedture.

Martin Wendt er uanset hvem du taler med en meget respekteret spiller – han kan sit kram. Martin Wendt har nu i 11 år slået spillet, og det gjorde han også i 2012 – også selv om 2012 endte med at blive hans værste år, siden han blev professionel. Hvor chefet er det lige?

“2012 var mit dårligste år nogensinde, men jeg sluttede dog stadig i plus. Men nu regner jeg så også med at lukke Jyske Live Poker Mesterskaber og/eller World Poker Tour Vejle,” siger Martin Wendt til PNN.dk.

Læs også: Wendt: Tung start på året

Dit dårligste år nogensinde, men du slutter i plus? Hvor chefet er det lige?

“Ha ha, ikke spor chefet. Man skal jo lukke noget ordentligt før det bliver sjovt,” griner han.

Martin Wendt fik en dårlig start på året, kom fint efter det – rigtigt fint endda – men december var helt ad helvede til.

“Det er ikke nemt længere, det er det bare ikke. Man skal hele tiden forny sig, hvis man vil være med,” siger Martin Wendt, der indtil videre heller ikke ligefrem har noget at slå flikflak over her i starten af 2013.

“Tendensen fra december er desværre fortsat,” fortæller han.

Her på PNN.dk er vi ikke i tvivl om, at Wendt nok skal få vendt skuden – snart! God vind med det hele herfra.

Vil du også med til Jyske Live Poker Mesterskaber? Læs mere lige her