Gå på eventyr og vind op til 30.000 kroner i kontanter og bonusser

spil ivanhoe hos nordicbet

Ivanhoe var hovedpersonen i Sir Walter Scotts bog A Romance. På trods af at Ivanhoe blot er en fiktiv person, er han en af de mest legendariske riddere nogensinde, og der findes næppe mange, der ikke har hørt om ham. Nu får alle danske ridderelskere og middelalderfanatikere så muligheden for at gå på eventyr med Ivanhoe. Det sker hos NordicBet Vegas, der afholder en Ivanhoe-turnering. I denne turnering kan man ikke vinde en skønjomfru eller et halvt kongerige men i stedet 30.000 gode danske kroner.

 

Deltag i turneringen hos NordicBet

 

Sådan deltager du

For at deltage i turneringen skal man naturligvis have en konto hos NordicBet Vegas. Casinoet er heldigvis et af de bedste i Danmark, og man kan derfor roligt oprette sig hos NordicBet Vegas. Gør man det netop nu, er man i øvrigt berettiget til en stor velkomstbonus på hele 1.000 kroner. Denne får man, da NordicBet fordobler alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner. Hvis man indsætter 1.000 kroner, starter man altså med hele 2.000 kroner på sin spilkonto.

Mindre kan selvfølgelig også gøre det. NordicBet Vegas fordobler alle indskud helt ned til 100 kroner, så det er bare om at finde et beløb, der passer til ens budget.

Læs vores anmeldelse af Nordicbet Vegas her.

 

Når man har sin konto klar, skal man simpelthen bare gå i gang med at spille på Ivanhoe-automaten. Her skal man samle så mange point sammen som overhovedet muligt. Jo højere op på leaderboardet man kommet, jo flere penge vinder man naturligvis.

 

Det kan du vinde

Der er i alt 30.000 kroner i præmiepuljen. Størstedelen af disse udbetales som kontanter, hvilket vil sige, at de kan hæves med det samme. Her er listen over, hvad de leaderboardets højest placerede spillere vinder.

  • 1: 10.000 kroner i kontanter
  • 2: 5.000 kroner i kontanter
  • 3: 2.500 kroner i kontanter
  • 4: 1.500 kroner i kontanter
  • 5: 1.000 kroner i kontanter
  • 6 – 10: 400 kroner i kontanter
  • 11 – 20: 300 kroner i kontanter
  • 21 – 30: 200 kroner i bonus
  • 31 – 50: 150 kroner i bonus

Leaderboardet bliver opdateret dagligt efter klokken 16.00. Vinderne findes og offentliggøres mandag den 27.

 

Regler og vilkår

Kun kunder bosiddende i Danmark kan deltage i denne konkurrence. Alle spillere mellem nummer et og 50 på leaderboardet får præmier. Disse bliver krediteret efter klokken 18.00 den 27. november. Alle vindere får besked via NordicBets beskedmenu.

Hvis to spillere ender på det samme antal point, vil den spiller, der har spillet for flest penge få den øverste placering.

Kontante præmier kan udbetales med det samme. Bonuspræmierne skal gennemspilles ti gange inden for 60 dage før, at de kan udbetales. Lykkedes dette ikke, vil de bortfalde.