Unibet-Manager: – Vi kommer til at blive markedsledende

PokerStars sidder tungt på onlinepoker-markedet med 70 % af al trafik, men Unibets Marketing Manager, David Pomroy, er overbevist om, at det på sigt vil lykkes at vippe PokerStars af tronen.

“Vi har stadig masser punkter at forbedre, men ærlig talt, så er jeg overbevist om, at vi bliver markedsledere på et eller andet tidspunkt,” fortæller han i et interview med pokerlistings.

Unibet har haft succes med at droppe MicroGaming som leverandør og i stedet udvikle sin egen software. Derudover har sitet forbudt brug af hjælpesoftware på siden, ligesom de har sænket raken.

“Vi vokser fra en ret lille base, og jeg tror de fleste ønsker, at vi bare kunne nå vores potentiale i morgen. Vi er meget stolte af, at vi har startet nogle trends, som andre pokersites nu følger (ingen ekstern software, primær fokus på en sund økologi, lavere rake), men vi er stadig bare en brøkdel af PokerStars’ størrelse, og når vi gør noget, som et andet site følger, så er det ofte det store site, der får det meste af æren og dermed eksponeringen.”