Travl januar for Timex: – Den bedste måned i året!

De, der så med på livestreamet fra den $200.000 dyre Triton Super Highroller i Manila i går, kunne se Mike ‘Timex’ McDonald blive ekspederet ud på en ottendeplads til $351.320.

Efterfølgende tog han plads i kommentatorboksen, og her fortalte han, at juleferien for alvor er overstået for hans vedkommende.

“Januar er den bedste og travleste måned i året. Hvis jeg tæller rigtigt, så kommer jeg til at spille syv turneringer med buy in på på over $25.000,” lød det fra ‘Timex’.

Den første var som sagt Triton Super Highrolleren i går, men allerede i morgen går det løs igen, når PokerStars Caribbean Adventure (PCA) skydes igang med et brag af en $100,000 NL Hold’em Super Highroller-turnering med Unlimited Re-Entries.

PCA’en byder på yderlige to highroller-turneringer med buy ins på over $25.000, og så går det ellers løs igen, når Aussie Millions efterfølgende byder på et par gigantiske events med buy ins på AUS$25.000, AUS$100.000 og AUS$250.000.

Mens de fleste af deltagerne fra Triton Super Highrolleren tager direkte til Melbourne, så tager Steve O’Dwyer, akkurat som ‘Timex’, også turen forbi Bahamas og spiller PokerStars Caribbean Adventure.

Den tidligere danmarksmester Rasmus Agerskov spiller i øvrigt også både PCA’en of Aussie Millions.