Tox: – Det var fedt at være med fremme igen

Christian ‘Tox’ Togsverd tog her til morgen – efter en marathon – sig af tredjepladsen i søndagsmastodonten Sunday500. Trevejs blev der indgået en deal, der sikrede ‘Tox’ $57.290, og det er han i sagens natur fint tilfreds med, når det nu gik som det gjorde.

“Det er fedt at titte med frem i en stor turnering igen. Og det er selvfølgelig fedt at vinde over $50.000,” siger en træt ‘Tox’ til PNN.dk.

Han er glad for, at de tre spillere nåede til enighed om en deal.

“Blinds var høje, så det var godt at få sig forhandlet frem til cash, som faktisk overgår, hvad der oprindeligt var til andenpladsen.”

Ikke sovet i 26 timer
Han fortæller, at det store cash skal fejres med en tur under dynerne, for da søndagen udover det sædvanlige turneringsprogram også bød på en barnedåb tidligt på dagen, så har han ikke sovet i 26 timer. Derfor trak turneringen også tænder ud.

“Jeg er rigtig træt. Rent faktisk er jeg nok overtræt, men man får jo også et skud adrenalin af at sidde på sådan et finalebord, så samtidig er man en smule oppe at køre. Desværre var jeg ude i en uheldig hånd, som gjorde, at jeg gik fra chipleader til lowstack med fem mand tilbage. ’Cothery89′ åbenshovede med syv-tre og jeg kaldte med es-seks, og efter fire blanke kort faldt der så en treer på river.”

Stort tillykke skal det i hvert fald lyde herfra.