Tjepan: – Nu skal jeg til at google Stud-regler

Jaroslav Tjepan sikrede sig en fjerdeplads i TCOOP #4  til $46.602, kort før den lille viser passerede midnat søndag aften.

Det kunne være blevet til mere, men dealeren vendte ikke de rigtige kort i de afgørende hænder, da blinds var vokset sig store og tingene var spidset til.

Læs også: Tjepan suget ud – må nøjes med kvart million

“Det er selvfølgelig ærgerligt, at man ikke flipper lidt bedre til sidst, men selvfølgelig er jeg glad for resultatet. Jeg kan ikke være utilfreds over en kvart million kroner,” siger Tjepan til PNN.dk.

Selve exithånden er han dog i tvivl om, hvorvidt han spillede den korrekt. Aktuelt mini-raisede han med es-fire og kaldte da den senere vinder ‘sirgenutz’ sendte stakken til midten med dame-ti fra big blind.

“Jeg skulle måske have åben-shoved og taget ned preflop, men jeg havde på den anden side ikke supermeget imod at komme ind i de 60/40-situationer. Det var svært at komme til for ‘patpatman’ og ham svenskeren (‘sat1337en’ red.) sad konstant og skubbede deres stakke til midten.”

Resultatet skal fejres – men først om tre dage
Han fortæller videre, at resultatet nok skal blive fejret, men at den helt store bytur bliver udsat et par dage.

“Jeg skal til London om tre dage og der skal nok komme et par flasker ekstra på min regning. Og endnu flere når jeg napper TCOOP Main Event,” griner Tjepan.

Hvad fanden er Stud?
Planen er at give den fuld skrue i resten af TCOOP-serien for med nattens resultat og tidligere cashes, så har Jaroslav Tjepan spillet sig frem på en femteplads på turneringsseriens leaderbord. Et leaderboard, hvor der er et TCOOP-trofæ og en $16.500-pakke til næstes års PokerStars Caribbean Adventure i førstepræmie.

“AlexKP har staked mig til alle TCOOP-turneringerne, så for at forfølge leaderboardets førsteplads, så bliver jeg nok nødt til at spille alle de mystiske High/Low- og Stud-events. Jeg aner intet om Stud, så må hellere i gang med at google mig til reglerne,” griner Tjepan.