Thor Hansen: Norsk Tipping driver mafiavirksomhed

Utrættelige Thor Hansen fortsætter med at være ambassadør for pokersporten. I weekenden stillede han endnu engang op til en gang livepoker – denne gang sammen med cirka 1.000 andre spillere i de norske mesterskaber i gratis pokerNu er det jo ellers en kendt sag, at der gerne skal være noget på spil for at gøre Thor Hansen interesseret, men Thor stiller op, fordi han er blevet inviteret og ikke mindst fordi han har et budskab, som han gerne vil aflevere. 

“Desværre er det ikke lovligt at spille poker i Norge. I en undersøgelse viser det sig ellers, at kun 18 procent af adspurgte nordmænd er imod poker, mens resten er for legalisering af poker,” siger Thor Hansen til kjerioslo.dittoslo.no.

Og Thor Hansen ved efterhånden nok, hvordan man leverer en slagkraftig overskrift. Og den leverer han, når han uddyber sin pointe:

“Til sidst må politikerne vel give sig. Forhåbentligt sker der, når der kommer en ny regering til – det må ske snart. Jeg bliver vred, når jeg tænker på, at Norsk Tipping (den norske pendant til Danske Spil, red.) har så meget magt som de har. Det er dem, som driver mafiavirksomhed. De udbetaler ikke engang 50 procent af indtægterne,” siger Thor Hansen, der i årevis har udfordret de norske beslutningstageres standpunkt om spil generelt og poker specifikt.

Hykleriet, som Thor Hansen ville kalde det.