Theo vædder videre

Theo Jørgensen er fittere end nogensinde. Et vægt-væddemål med vennen/ærkefjenden Mads Andersen har fået kiloene til at rasle af Vardes Stolthed. Væddemålet afgøres om to uger, men Theos hang til at gamble på obskure ting stopper ikke her. Næste offer er Morten ‘vmnielsen’ Nielsen.

Har tabt 10 kilo

Den 1. september skal Theo Jørgensen og Mads Andersen op på vægten kun iført underbukser for a se resultatet af det vægtvæddemål, de indgik for knap et år siden.  Theo skal have tabt 10 kilo, og Mads 14 kilo. Hvis en af dem ikke har tabt det påkrævede antal kilo falder hammeren i form af en ‘anseelig sum’.

“Vi har valgt to forskellige strategier for at nå vores mål. Personligt har jeg løbetrænet som en sindssyg de seneste par måneder, mens Mads til gengæld har valgt at skære ned på kalorierne. Det vil sige, at han lever af linser og tørstegt, mager kylling,” siger Theo Jørgensen til Slowplay.dk.

Selv om Mads Andersen allerede i begyndelsen af januar havde tabt over fem kilo, mens Theo Jørgensen hen over julen var gået hen og blevet en velpolstret sølvræv med to ekstra kilo på sidebenene, så forhindrede det ikke, ifølge Theo Jørgensen altså, Mads Andersen i at tude over de unfair forudsætninger han fra naturens side er udstyret med. Forudsætninger som for eksempel klodens laveste forbrænding.

“Det er jo helt sygt, jeg har lavet det her bet med dig. Du er så pengeglad, at du saver en arm af til sidst, hvis du står og mangler to kilo,” skulle han angiveligt have sagt – igen med Theo Jørgensen angivet som kilde.

Vi taler med Theo en formiddag midt i august, og han ser ikke  ud til at have problemer med at nå under de lidt over 81 kilo, der er kravet.

Nyt væddemål – Piraten står for skud

Allerede inden ovennævnte væddemål er overstået har Theo Jørgensen kastet handsken til endnu en dyst. Denne gang mod piraten Martin ‘vmnielsen’ Nielsen i et bet, hvor den gode form fra løbetræningen skal udnyttes.

“Jeg har tilbudt ham, at vi løber fem kilometer sammen og jeg skal så fortsætte yderligere fem i samme tid eller under det pace han har lagt på de første kilometer.”

Et tilbud som der er blevet takket ja til. Således er Martin Nielsen gået i intensiv træningslejr, i følge hans facebook-opdateringer.

“The bet is on! De næste 3 måneder kan den genetiske Rolls-Royce ses træne på Holmen frem mod den ultimative sejr, en total nedsmeltning af Theo Jorgensen ego.! Lad mig kort præsentere holdet som skal bringe mig til succes: Løbetræner David Kildendal Nielsen, løbeprogram og sparring. Massage og forebygning af skader m.m. Ann-mette Lykke Skov. Mental træner Henrik Kjeldsen,” skriver han.

Endnu et boksebrag på vej?

Som om det ikke skulle være nok, så kan Theo Jørgensen måske også se frem til et comeback i bokseringen. En sportsgren, hvor han tidligere har vist sine evner i en match mod Gus Hansen. Denne gang er det Martin Wendt, som er klar til at tape næverne ind, men endnu er detaljerne omkring en fightnight imellem to af Danmarks mest rutinerede Omaha-hajer ikke på plads. Slowplay.dk lover dog at holde læserne opdaterede med udviklingen i samtlige tre væddemål.